Dit zeggen mijn klanten

Excellent experience!

I can highly recommend coaching with Liane! She guided me through very difficult moment of my life. Thanks to her I started to belive in myself and my own judgments. She opend my eyes for so many things I have't seen so far or simply I was not aware of! Thanks to her choaching I stopped blaminig myslef for being who I am. I have a feeling that only after few session I'm simply a different person. In my opinion Liane is the best coach I have ever met!
- Amsterdam

Ontzettend krachtig en doeltreffend - absolute aanrader

Liane's sessies zijn een absolute aanrader. Doeltreffend, krachtig en transformerend. Liane is een heel fijn mens, ze is compassievol, komt heel snel tot de kern en is heel duidelijk. Ik heb inmiddels drie keer met Liane gewerkt, alledrie de keren waren ontzettend waardevol en doeltreffend. 1x in een groep tijdens een workshop over vergeving, wow, Liane wist me feilloos te brengen op de plek waar de pijn zat. Na de sessie heb ik een heel deel van mijn emoties en herinneringen aan vroeger terug gekregen en vooral kwam er blijvend weer heel veel nieuwe energie tot mijn beschikking! 2x heb ik met Liane 1 op 1 gewerkt, beide keren aan een ander onderwerp. Liane wist uit mijn verhaal precies de zere plek te vinden en in 1 sessie tot de kern te komen. Beide sessies heb ik als zeer transformerend ervaren. Ik blijf absoluut terugkomen als ik tegen nieuwe overtuigingen of problemen aanloop en zal Liane aanraden bij vrienden en familie!
- Heerenveen

Echte turn-around!

Ik vind de Leergang een diepgaande opleiding die veel los maakt. Er zijn emoties losgekomen wat in alle vormen van psychische hulp niet is gebeurd. Liane is een fijne, humoristische trainer met veel diepgang, geduld en know-how. De leergang heeft tot nu toe veel effect op me gehad; ik doorzie hoe denkpatronen gaan, waar ik mijzelf klem zet en waar ik mijzelf kan bevrijden. Ik heb gevoelens diep gevoeld. Ik zit echt in een transformatieproces mede door de opleiding (en wat bijles). Mijn belangrijkste inzicht is dat je jezelf klem zet door je eigen overtuigingen. Dat alles wat je denkt wat je ‘bent’ niet waar is. Of in ieder geval te onderzoeken is. Ik merk dat het veel ontspanning en bevrijding geeft als je deze zaken gaat loslaten. Ook heb ik gemerkt dat de ander de schuld geven, je weg houdt bij echte groei
- Wijk aan zee

Dit heeft m’n leven veranderd..

Ik vond de leergang een heel leerzame opleiding. Ik had niet verwacht dat ik zoveel inzichten in mijzelf zou vinden. De effecten van deze leergang is dat ik laagje voor laagje oude gewoontes, oordelen en gedachtes afpellen om mijn authentieke zelf zichtbaar te krijgen. Ook heb ik inzichten in mensen in ‘t algemeen gekregen. Ik ben in gaan zien hoe ik mijzelf onderuit haalde en saboteerde. Ik weet nu hoe ik mijn gedachten en oordelen kan bevragen en daarmee helder krijgen hoe mijn waarheid verdraaid was. Ik heb geleerd hoe ik mijn echte waarheid boven tafel krijg. En hoe ik, als ik zou willen, mensen echt kan helpen i.p.v. denken ze te helpen met mijn oude gewoontes. Liane is een fijn en betrouwbaar persoon. En ik denk de veiligste persoon tot nu toe in mijn leven.
- Dedemsvaart

Wijze lessen en heel veel inzichten

Ik vond de Leergang een fijne opleiding die in het juiste tempo gaat. Liane is open en direct. Ze geeft duidelijk aan waar je mee aan de slag kan gaan. Liane staat ook open voor feedback. Ze vraagt door totdat je echt snapt wat de theorie is. Ik heb de afgelopen maanden voor mijzelf helder gekregen waar ik nog aan moet werken. Op sommige punten ben ik zelfs al gegroeid en ga ik nog meer stappen zetten. Ik ben al tot het besef gekomen dat ik meer de tijd mag nemen voor persoonlijke ontwikkeling omdat het me rust en inzichten geeft. Wie ik was, was aangeleerd. Wie ik ben / wil zijn, is mijn hart volgen. Ik hoef alleen maar te zijn en vertrouwen te hebben. De irritaties die ik door iemand heb, zijn lessen voor mijzelf. Dus uiteindelijk ben ik de ander dankbaar voor de wijze les. Dat brengt me dichter bij mijzelf.
- Oud-Beijerland

Eye opener!!

Ik vind de opleiding ‘Leergang The Work’ heel interessant. Ik heb een goed beeld gekregen van The Work en op wat voor manier je het kunt toepassen. In de leergang zit super veel theorie helemaal uitgewerkt per thema, wat het heel overzichtelijk en gestructureerd maakt. De leergang heeft een logische en prettige opbouw. Ik vind Liane heel fijn als trainer. Ze straalt rust en vertrouwen uit. Liane heeft super veel kennis en ervaring. Ze luistert fijn, geeft iedereen de ruimte om te spreken, kijkt wat iedereen nodig heeft en biedt handvatten om verder mee te kunnen in je ontwikkeling. Ik heb The Work helemaal leren toepassen in de praktijk. Ik heb veel meer gevoel en duidelijkheid en diepgang gekregen bij de vragen van The Work. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik The Work kan toepassen in het stukje ‘creatie’. The Work op je lichaam en pijntjes was echt een eye opener voor mij. Ook heb ik geleerd hoe ik meer naar de juiste one-liner / overtuiging kan komen om daar The Work op te kunnen doen. Ik heb uiteraard eye-openers gekregen in mijn eigen ontwikkeling. De grootste was wel het stukje ‘toelaten’ wat ik nog niet zag in mijn eerste opleidingsdag maar Liane al wel kon benoemen. Dit ben ik in de loop van de maanden ook steeds meer gaan voelen. En na onze 1 op 1 sessie is dit helemaal helder geworden waardoor ik hier ook veel pijn en patronen kon doorbreken. Ik ben wel nieuwsgierig naar meer van je kennis, Liane. Dit is natuurlijk echt een The Work opleiding maar ook ik voel heel sterk ook nieuwsgierig te zijn naar andere methodes of eigen technieken die jij in je coaching gebruikt.
- Houten

Terug naar jezelf!

Liane heeft veel passie voor haar vak en dat merk je. Waar ik mijzelf al goed dacht te kennen kwam Liane steeds opnieuw met verrassende en vooral bevrijdende inzichten. Ze nam daarbij de tijd om echt naar mij te luisteren, zonder te oordelen. Dit samen met haar humor maakt dat ik mij erg op mijn gemak voel bij haar. Ook weet ze voor mij ingewikkelde dingen eenvoudig te maken en ze daarbij in een ander perspectief te plaatsen. Waar ik soms erg om de dingen heen kan draaien is zij to the point en komt ze met praktische tips voor als je die nodig hebt. Liane heeft mij op een hele fijne, betrokken en down to earth manier geholpen om mijn belemmerende overtuigingen en patronen te doorgronden en zo dichterbij mijzelf te komen. Ik ben dan ook heel dankbaar dat Liane op mijn pad is gekomen en ik kan haar van harte aan iedereen aanraden.
- Den Haag

Verhelderend

Ik heb door de Leergang een routine ontwikkeld om The Work frequent te doen. Verder heb ik geleerd om The Work te coachen door me zo min mogelijk te mengen in het proces van de ander. Door herhaling van vraag 3 van The Work heb ik meer compassie voor mijzelf ontwikkeld. Ik merk dat ik nu beter mijn grenzen kan aangeven en daardoor minder manipuleer. Liane is enthousiast, open, integer, ongestructureerd en betrokken.
- Rotterdam

Verrijkend

Door de Leergang heb ik geleerd liefdevol en met compassie mijn binnenwereld te onderzoeken. Ik voel de ruimte om mijn denken te bevragen. Ook heb ik ervaren wat de oorsprong is van sommige patronen. Ik heb ontdekt dat het veilig voelt als iemand onbevooroordeeld in mijn gedachtenwereld ‘meereist’. Door de Leergang heb ik naar mijzelf en anderen mildheid ontwikkeld en ook dat ik niet verantwoordelijk ben voor het gevoel van de ander. Ik vind je een héél inspirerende, oprechte, wijze en bevlogen trainer. En humoristisch, authentiek en duidelijk. Ik heb veel gehad aan je uitleg en je voorbeelden. Fijn dat je veel persoonlijke voorbeelden inbracht, dat maakte het vaak duidelijker en concreet. De manier waarop je ons begeleidde vond ik prettig; je liet ons zelf ervaren en ontdekken en was tegelijkertijd altijd persoonlijk betrokken. Veel dank! Annemieke
- Dordrecht

Een ervaring die ik iedereen gun.

Ik heb veel uit de Leergang gehaald. Ik heb geleerd dat niets is wat het lijkt als je er naar kijkt. En dat er zoveel onbewust is. Door deze methode komt dat gedeelde (het onbewuste) naar het bewustzijn. En dat voelen hierbij heel belangrijk component is. Ik vind jou, Liane een fijne betrokken en inspirerende trainer; eerlijk en toegankelijk.
- Haarlem

Jezelf en je perceptie van de wereld leren bevragen en ontdekken

Deze leergang gun ik iedereen. Onder de bezielende, humorvolle, haarscherpe en zachte leiding van Liane houd je tijdens de opleiding al je gedachten, oordelen en opvattingen die je voor waar hield tegen het licht. Wat ik vind is telkens weer verrassend en bevrijdend! The Work werkt. De leergang is goed opgebouwd, waarbij begonnen wordt met meer "neutrale" onderwerpen en het daarna steeds persoonlijker wordt. De groep heeft een enorme meerwaarde. Mede dankzij Liane was er op de trainingsdagen al snel een groot gevoel van veiligheid, waardoor er veel ruimte voor openheid, kwetsbaarheid en vertrouwen was, en ook humor, sisterhood en ruimte voor vragen, en voor alle emoties die naar boven kwamen. Tijdens de trainingsdagen ga je echt samen de diepte in. Iedereen maakt zijn eigen reis, maar wel samen met de groep, zij aan zij. Je merkt dat iedereen zijn eigen onderwerp heeft dat veel naar boven brengt. Toen bij mij echt iets werd geraakt was het heel prettig en verhelderend om met Liane naast de leergang een aantal individuele coachingssessies te doen. Ze doorziet snel de kern en je merkt direct resultaat. Hartelijk dank Liane!
- Leersum

Ruimte, helderheid en groei

Na een tijd getwijfeld te hebben heb ik me aangemeld om bij Liane de leergang mee te doen. Ik twijfelde omdat ik me, na jaren therapie, verschillende soorten coaching, (online) cursussen en heel veel boeken lezen, afvroeg of het me iets zou brengen. Ik was al die tijd zo opzoek geweest naar antwoorden, wilde het en mezelf zo graag veranderen en begrijpen maar wist niet meer zo goed waar ik het moest zoeken. Nu de leergang bijna is afgelopen zie ik dat juist het zoeken naar antwoorden, het willen veranderen en begrijpen de kern was van dat waar ik in ''vastliep''. Ik zie en besef me dat alles van die afgelopen jaren hoort bij de weg die ik moest lopen om te komen waar ik nu ben en dat daar niet per se een bepaald eindpunt aan vast zit. Ik ben gaan inzien dat de hele weg een grote uitnodiging is om te onderzoeken wie ik ben, wat ik wil en hoe dit op een bij mij passende manier naar buiten kan komen - ieder moment weer opnieuw. Het was heel fijn om dit te kunnen doen met anderen die hier allemaal op hun eigen manier mee bezig waren. Ik vond het iedere maand weer ontzettend fijn om met z'n alle aan de slag te gaan met de overtuigingen en elkaar te begeleiden naar een andere manier van kijken én voelen. Alle lesdagen waren goed opgebouwd en de begeleiding van Liane heb ik als heel waardevol ervaren. Ik ben enorm dankbaar dat ik mee heb mogen doen aan de leergang en alles wat het me heeft gebracht <3
- Purmerend

Mooie verdieping met The Work

In de afgelopen negen maanden heb ik zo ontzettend veel geleerd over The Work. Hoewel ik zelf al regelmatig met The Work werkte, ben ik er door de opleiding echt nog veel meer over te weten gekomen dan ik ooit had verwacht. Heel leerzaam en indrukwekkend! De begeleiding van Liane was ook erg fijn, er was veel tijd voor vragen en extra uitleg binnen het programma.
- Amserdam

Zeer waardevolle leergang

Liane is een expert in het toepassen, verduidelijken en coachen via de The Work. Op humorvolle wijze komt ze snel tot de kern. Ze creëert een veilige omgeving waardoor er ruimte is voor ieders eigen proces. Een aanrader als je echt verder wil groeien in het toepassen van The Work. Theorie wordt afgewisseld met oefenen en het buddy systeem dwingt en helpt je er steeds weer in te duiken. Liane houdt je op liefdevolle wijze bij de les zodat het een zeer leerzame ervaring wordt!
- Utrecht

Down to earth de diepte in!

Deze leergang had ik voor geen goud willen missen. Ik heb elke keer weer zoveel epiphanies gehad en echt ervaren dat The Work gewoon werkt. Liane is een hele fijne coach, Ze luistert goed en heeft zowel aandacht voor jou indivudueel als voor de groep. Ze kijkt ook door je heen als het ware en is echt bij je! Ze heeft veel ervaring en kennis, dat merk je aan alles. Wat ik vooral bewonder is dat ze met humor, eerlijkheid en authenticiteit de diepte met je in gaat. Dat is een echte meerwaarde voor mij.
- Amsterdam

Heel goed

Zeer gedegen en waardevolle leergang!
- Nijmegen

Serieus met heel veel liefde & lachen

Ik ben zo dankbaar dat deze cursus op mijn pad is gekomen. Naast veel mooie vriendschappen erbij, ook echt geleerd om naar binnen te keren & ook met mijzelf aan de slag te gaan. Echt te leren "practise what you preach" onder enorm goede begeleiding van Liane.
- Amsterdam

Verrijkende (levens)lessen in een no-nonsens omgeving!

Ik ben bij Liane terecht gekomen via via en volg nu al 8 maanden The Work. Het eerste wat mij opviel en ontzettend aansprak was de no-nonsens aanpak van Liane. Ze weet de balans te houden dus het creëren van een veilige omgeving waarin je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen, te ontdekken en samen te komen, maar daarnaast zegt ze ook wel direct wat ze ziet. Dit alles vanuit een intrinsieke motivatie om je verder te helpen en dat voel je dan ook. De opleiding The Work kan ik iedereen aanraden; of het nou voor jezelf is of om mee aan de slag te gaan; een ideale manier om je eigen gedachten EN die van anderen onder de loep te houden en te onderzoeken. Daarnaast heb ik ook nog een coachingssessie bij Liane gehad die mij ook weer mooie inzichten heeft gebracht. Al met al dus een fijne coach, een superleuke lerares en, niet geheel onbelangrijk, een supergeestige dame!
- Rotterdam

Liane is zeer betrokken, integer en deskundig

Als cursus leidster en als coach is Liane zeer betrokken bij het individuele proces en brengt de stof overzichtelijk en helder. ik ervaar haar als een deskundig en integer persoon. Met veel geduld, duidelijkheid en begrip probeert ze je stappen aan te reiken die innerlijke groei mogelijk maken.Ik heb veel steun aan haar in de voor mij moeilijke periode waar ik momenteel in zit. Dank je wel lieve Liane!
- Hilversum

Een ontdekkingstocht door het wilde westen van onze gedachten.

Een opleiding die me heel veel inzichten heeft gegeven over mijn eigen gedachten, patronen en overtuigingen. Maar ook een opleiding die veel ruimte heeft gecreëerd in rust en gedachten. Heel waardevol!
- Amsterdam

De plek voor prachtige transformatie

Deze cursus kwam bij mij op exact het juiste moment. Totaal in de war van wat ik nou voel, wil, moet geloven, wat is waarheid, wat is goed , wat is kwaad en ga zo maar door. Heel veel gedaan wat betreft persoonlijke ontwikkeling. Van jaren bij een psycholoog, verschillende persoonlijke ontwikkeling retraites, meditatie retraites, manifestatie coaching en ga zo maar door. Alles heeft bijgedragen, maar vanaf mijn eerste worksheet van The Work viel alles op zijn plek. Of beter gezegd, wist ik dat ik op de juiste plek was beland. Liane heeft TW onder verdeeld in zulke pakkende onderwerpen die elke keer weer verassend en enorm confronterend waren. Het zit steengoed in elkaar en is niet vergelijkbaar met het boek lezen of op je eigen houtje oefenen. De lessen zijn fantastisch en het samenwerken met buddies waanzinnig. Dit is echt een proces wat zoveel effectiever is samen. Doe de cursus voor jezelf. Niet alleen omdat je jezelf wilt verbeteren als coach. Je zal hier alles uit kunnen halen als je bereid bent alles op te geven. Elke keer hielp ik mijzelf herinneren aan de woorden van Byron Katie 'do you want to be right or do you want to be free?'. Als je bereid bent die strijd op te geven zal je inderdaad een vrijheid en blijheid ervaren waar je normaal gesproken weken op moet mediteren. Accepteer het feit dat wanneer iets jou raakt alleen met jezelf te maken heeft en nooit met de ander, en leer jezelf van A tot Z kennen. Confronterend maar vol met compassie voor jezelf en de ander. Prachtig. Dank Liane!!
- AMSTERDAM

Prima vragen

Ruatig welluidend
- Huizen

Liane heeft mij enorm geholpen

Ik schrijf nooit reviews. Niet echt mijn ding.. Maar Liane gun ik anderen. Liane den Hartog is mijn coach. Ik werk in de financiële wereld waar ik veel prestatie-druk ervaar. Liane weet met haar technieken mij daarin te helpen. Bij haar ervaar ik een luisterend oor en een doortastend handelen. Zij heeft mij snel door en weet met mededogen, mij te voorzien van hulp en advies waar ik zelf mee aan de slag kan. Haar werk is goed! Wat ik fijn vind is dat Liane totaal niet zweverig is. Erg praktisch van aard. Maar tegelijkertijd ziet zij haarfijn de gevoelige en psychische patronen.
- Amsterdam

Super coach

Ik heb bij Liane de Leergang gevolgd en Liane is ook mijn coach. Ik ben zelf psycholoog en ben dus best kritisch wie mij wel of niet kan helpen en bij wie ik wel of niet wat leer. Bij Liane heb ik alles kunnen vinden wat ik bij veel andere coaches, therapeuten en psychologen niet heb kunnen vinden. Liane is deskundig, to-the-point, heeft compassie, en doorziet je ontzettend snel. Ik voel me bij haar op mijn gemak, terwijl zij mij 'er niet mee weg laat komen'. Zij is een fantastische coach/psycholoog/therapeut/trainer. Ik ben echt fan van haar als mens en van haar werk. Dus als je iemand zoekt die je kan helpen met het eea, doe en gooi en probeer eens een gesprek met Liane.
- Amsterdam

Liane is een zeer betrokken en deskundige coach.

Ik heb de leergangen Byron Katie als levensveranderend ervaren. De prima keuzes van onderwerpen (uit het leven gegrepen) zijn op ieders leven van toepassing, elke keer weer een bron van informatie en genoeg stof om over na te denken en vooral om toe te passen. Zeer praktisch dus. Liane beschikt over veel kennis waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt om mijzelf en mijn clienten verder op weg te kunnen helpen. Vanuit een ontspannen sfeer ondek je steeds weer kleine dingetjes over jezelf en je patronen en vooral...hoe laat je dit los?
- Hoofddorp

Bijzonder en verlichtend

Na onze laatste trainingsdag ben ik direct weer in 'mijzelf' gedoken... Met je huiswerk en meditaties en andere tools. Ik ben toen ziek geworden. Nogal, eerst veel overgeven en diaree toen 'depressief'achtig. Met zelfs (begin april) heel dag gedronken, te veel. Ik kon de 4vragen niet meer toepassen en ook de meditaties lukte niet meer. Gister had ik een heel bijzondere ervaring: Tijdens mijn (diepe) intentiemeditatie, waarbij ik visualiseer dat ik mijn 'vertrouwenscentrum, onderbuik/bekkenbodem'gebied heel erg aanspan en dan via ruggenwervel 'uitknijp' naar boven, via mijn hoofd naar buiten (ken je wel, toch?) De Intentie was een vrij en stabiel leven (dit kwam uit TW vraag 4, en de omkering. mijn overtuiging was 'door mijn onzekerheid het ik geen leuk stabiel (gezond) leven' Toen gebeurde het dat er uit dat gebied een soort 'duiveltje', donker gekleurd, geen voeten maar stevige wortel zoals van paardenbloemen (toevallig nogal wat uitgetrokken afgelopen weken), naar boven, hoofd uit werd vervoerd. Ik voelde het echt in mijn bekkengebied 'uittrekken' zeg maar. Daarna voelde ik mij blij en 'kwam bij' met een glimlach op mij gezicht en een vrij gevoel. Echt heel apart. Nu ben ik bevrijd, zo voelt het.
- Amsterdam

Wat een openbaring

Lieve Liane, wat heb ik veel geleerd het afgelopen jaar. Wat ik geleerd heb is om daadwerkelijk mijn gedachten en mijn belemmerende overtuigingen te onderzoeken waardoor ik met meer helderheid kon kijken naar mij relaties en eigen gedrag daarin. Ik heb oude patronen kunnen doorbreken, oude verbindingen verbroken en ben veel beter voor mijzelf gaan zorgen. Mijn leven is een stuk rustiger en ik ben tevreden. Hoe fijn is dat. Met jouw Leergang ben ik weer een grote stap verder op het pad. En ik blijf je, hoop ik, volgen in de Masterclass want nooit uitgeleerd.. Liane, dank je voor je heldere lessen, je grote aandacht voor iedereen afzonderlijk en je heerlijke ontspannen humor. 🙂
- Leusden

Een blijvende manier van Zijn

In de Leergang heb ik veel gehad aan de structuur. De herhalende factor zorgde ervoor dat ik steeds weer bij de 'oh, ja' kwam. Ik heb geleerd over de toepasbaarheid van The Work in alles. En bij alles leerde ik uiteindelijk dat ik 'mijzelf' Licht en Vrij is. Want door de theorie en de gesprekken in de Leergang ga je voelen en weten dat je (ik) daar altijd weer naartoe kan keren. En nu kan ik zeggen: 'ik hou van wat er in.' Bovenal ben ik erg gesteld op de theorie die we in de trainingsdagen behandeld hebben.
- Aalsmeer

Fijne professionele begeleiding

Liane gaat op een prettige manier met je aan de slag, laat je op een fijne manier je verhaal doen en gaat daarna praktisch met je aan de slag. Precies wat ik nodig had toen ik in mijn persoonlijk leven en op werkvlak vastliep. Na een paar sessies stond ik weer aan het stuur van mijn beslissingen.
- Amsterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Liane kwam in mijn leven en alles klopte, de juiste vragen op het juiste moment. Zorgzaam en uitdagend. Wijsheid en het grote vermogen om te schakelen naar welke uithoek dan ook. Liane, heel erg bedankt!
- Amsterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Liane legt het op een rustige en duidelijk manier uit! ik heb nu bij Liane 5 sessies gevolgd en het is mij zoveel duidelijk dan in het begin. Ik kijk al zoveel anders tegen dingen aan, en dat door je gedachten om te zetten! En dat is echt een hele fijne ervaring!
- Heinenoord

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kwam bij Liane omdat ik voelde dat ik, na enkele jaren aan zelfontwikkeling (gesprekken bij een psycholoog, coach, door meditatie, boeken lezen en ademsessies) nog niet het idee had dat ik was uitgeleerd. Sinds het moment dat ik de weg naar binnen inzette, was er geen weg meer terug. Ik ben gegrepen door het fenomeen dat bewustzijn heet - en dat heb ik geweten (en dat weet ik nog steeds). De stappen die ik met Liane heb gemaakt (na ik denk nu 20 sessies) zijn onbeschrijflijk. Ik heb inzicht gekregen in belemmerende overtuigingen en gedragspatronen - waarvan ik dacht dat ik er al heel wat had ‘ontdekt'. Niets bleek minder waar, want nog steeds stroop ik continu laagjes af van mijn ‘onechte’ identiteit/ego (door conditionering, opvoeding, omgeving, ook wel: het leven als mens). Hierdoor voel ik me telkens een stukje lichter, vrijer en gelukkiger als ik bij haar ben geweest. Sinds de gesprekken met Liane ben ik een bewuster, liefdevoller (vind ik zelf, hehe) en aanweziger mens geworden. Ik leef meer vanuit m’n gevoel en dat heeft impact op de (zakelijke) keuzes die ik maak in het dagelijks leven. Deze komen vanuit mijn hart, in lijn met mijn doel hier op aarde. Minder angst en zorgen betekent meer geluk, liefde en (persoonlijk) succes. Succes betekent voor mij dat ik kan leven vanuit mijn hart. Dat ik kan zijn wie ik ben, zonder te (want ja, dat was het geval) leven met beschermingsmechanismen om je werkelijke 'ik' te verbloemen. En ja, het proces waar ik doorheen ga is niet altijd even makkelijk of leuk. Om je shit te integreren moet je het eerst (opnieuw) aankijken, dit is dan ook precies de reden waardoor de meeste mensen bang zijn (dit was ik ook) om te starten. De ene dag kan ik me energiek en opgewerkt voelen, de andere dag heel moe en sneller uitgeblust. Het verschil is dat ik deze tijdelijke struggles doorsta met een onbetwist ‘weten’ dat het weer goed komt. Dat dit een fase is waar ik doorheen moet of een les is die ik moet leren. En altijd blijkt dit weer het geval, het komt altijd weer goed en zelfs beter dan dat. Ik kan Liane aanbevelen omdat ze in iedere situatie (bijvoorbeeld echtscheidingen, burn-outs of spirituele groei) jou kan helpen met de uitdaging waar je op dat moment voor staat. Liane is zorgzaam, liefdevol, biedt praktische handvatten en ze is lekker down to earth (zeker niet zweverig). Ze is voor mij een absolute held en ik ben alles en iedereen dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Een investering voor je leven.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind Liane een waanzinnige coach met een hele fijne energie. Ze is scherp, invoelend en meedenkend. Ze tuned in en kan goed voelen waar je op dat moment zit in je proces. Ze ziet en begrijpt wat er gebeurt en helpt vervolgens met het verhelderen van je situatie en het zoeken naar wat je nodig hebt. Ze is een echte coach, een kei in bekrachtigen en het laten voelen van je eigen kracht. Ik raad het iedereen aan om naar haar toe te gaan 🙂 Liane haalt in mij Ze vertrouwd, fijne sfeer, veel levenservaring, kan zich ontzettend goed in de ander verplaatsen en met je mee voelen waardoor ze me volledig begrijpt. analytisch vermogen.
- Amsterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik beveel Liane zeker aan! Liane is mijn tweede coach (in de afgelopen 1.5 jaar). Ik heb een burn-out gehad en na het starten van een nieuwe baan heb ik helaas weer een pittige tijd gehad. Op dat moment werd Liane me aanbevolen. Ze analyseerde mij als client en kwam met meerdere opties om mijn situatie aan te pakken. Ze is duidelijk en direct, iets wat ik nodig had doordat er bij mij onzekerheid was ingeslopen. Sinds november 2017 kom ik ongeveer om de 2 a 3 weken bij Liane. In de toekomst zal dit afnemen, maar ik zal voorlopig niet stoppen, ook als ik alles op de rit heb. Dit om te spiegelen en een licht te schijnen om gebieden waar ik te weinig aandacht aan geef. Liane helpt mij om terug in balans te komen en die balans te houden.
- Amsterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Liane is coach en een expert op het gebied van het gedachtengoed van Byron Katie. Ze neemt je mee en ondersteunt je zoektocht op een warme en doortastende manier. Niet zweverig, down to earth.
- Utrecht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door mijn gesprekken met Liane heb ik meer zelfinzicht gekregen en een groot verdriet een plek kunnen geven. Ik voel mij lichter en fijner waar ik heel dankbaar voor ben.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Liane is een deskundig coach en 4 vragen specialist. Ze is een warme persoonlijkheid en weet jouw belemmerende gedachtes te verwoorden en (samen) te ontdekken zodat je ermee aan de slag kan. Ze creeert een veilige setting binnen de groep waardoor er een ontspannen respectvolle sfeer is met ruimte voor diepgang maar ook humor. Ik kan werken met liane ten zeerste aanbevelen: ze weet je als geen ander te helpen groeien en te zorgen dat 'the work' een makkelijke tool word.
- Utrecht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Viervragen werkt goed, zeker met behulp van Liane. Ze heeft mij geleerd dat je het negatieve in het positieve kunt veranderen door enkel de dingen opnieuw te bekijken vanuit een ander perspectief!
- Vleuten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Liane laat me altijd op m'n gemak voelen, kan zich goed inleven en biedt een luisterend oor. Ze weet altijd de rode draad uit mijn, vaak warrige, verhaal te pakken, waar we vervolgens mee aan de slag gaan. Ze leeft zich in in mijn verhaal, maar vertelt me ook waar het op staat als dat nodig is. Ze weet me echt dat juiste zetje in de goede richting te geven, waardoor ik helemaal de beste versie van mezelf kan worden. Liane heeft mij geholpen nog meer in mijn kracht te komen staan.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kreeg als tip om eens met Liane te gaan praten en na even twijfelen over de prijs heb ik toch een introductie bij haar geboekt. Het was het meer dan waard! Ruim een half jaar geleden ben ik voor het eerst bij Liane gekomen. Ik heb al zoveel steun aan haar gehad. Vooral om mijn zelfvertrouwen weer terug te vinden en om wegwijs te worden van alles wat ik voel van binnen. En Liane steunt me enorm in het verwezenlijken van mijn dromen. Zo leuk allemaal! #blij
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Liane is erg deskundig en prettig om mee te praten. Lijkt wel alsof de problemen bij haar achterblijven.
- Amsterdam

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring bij Liane is dat Liane heel goed situaties en mensen aanvoelt. Daardoor stelt ze de juiste vragen en wat ik zelf heel fijn aan haar vindt dat ze ook (als ze voelt dat het kan) je de waarheid durft te vertellen, die noodzakelijk is. Heel fijn dat ze in ieder geval bij mij heel direct kan zijn want ik waardeer haar mening en inschattingsvermogen enorm. Daarnaast leer ik altijd wat nieuws van haar. Liane heeft heel veel kennis en ervaring waardoor ik altijd de deur uit loop met nieuwe inzichten en tools om mezelf te verbeteren. Heerlijk, fijn en vertrouwelijk.
- Amsterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Liane en Viervragen is dat ik door de persoonlijke en doortastende manier van coachen en het verbluffende snelle resultaat haar van harte aanbeveel. Liane is een super slimme vrouw die nadrukkelijk en super geconcentreerd ECHT kan luisteren en geen genoegen neemt met vage of ontwijkende antwoorden op de vragen die zij stelt. Ze heeft samen met mij de diepere lagen in mij wakker geschut. Door met Liane te werken heb ik een krachtige fundering gebouwd die mijn persoonlijk leven, de mensen om mij heen en mijn bedrijf een enorme boost hebben gegeven voor nu en voor de toekomst!
- Katwijk
43 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10