Gedreven op zoek naar geluk was ik als kind gefascineerd door levensvraag-stukken

Gedreven op zoek naar geluk was ik als kind gefascineerd door levensvraagstukken

Liane den Hartog is in 1991 begonnen met coachen en trainen. In 2003 heeft zij Light Your Fire opgericht. Liane is afgestudeerd in de Wijsbegeerte (drs. Bedrijfsethiek) aan de Katholieke Universiteit Brabant. Daarnaast heeft ze opleiding en ruime ervaring in personal coaching o.a. op basis van The Work door Byron Katie. Als je op deze pagina van mijn website bent beland, ben je op zoek naar een coach, trainer, of wil je wat meer over mij weten. Hieronder zal ik wat over mijzelf vertellen.

Mijn naam is Liane den Hartog zit nu ruim 20 jaar in dit vak. Ik heb mijn coach-praktijk Light Your Fire 13 jaar geleden opgericht en is gelokaliseerd aan de Oudezijds Achterburgwal 237 te Amsterdam. Ik was altijd een dromerig en filosofisch kind. Gedreven op zoek naar geluk was ik oneindig gefascineerd door Theologische- en levensvraagstukken.

Op mijn 12e begon ik met Transcendente Meditatie. En vanaf mijn 19e ben ik diverse coachopleidingen gaan volgen. Met de meeste opleidingen lag het zwaartepunt op diverse Cognitieve Gedragstechnieken. Vanaf mijn 19e begon ik met coachen en geven van trainingen. Coachen en Trainen zag ik in deze tijd nog als een hobby. Gewoon iets wat natuurlijk voor me voelde, ik leuk vond om te doen en mij goed ging. Ik kon toen nog niet bedenken dat je hier ook je ‘echte werk’ van kon maken.

Na mijn studie Wijsbegeerte, ben ik daarom als bedrijfsethica enkele jaren in het bedrijfsleven gaan werken zoals Heineken NV, Andersen, Ernst & Young. Mijn jobkeuze in het bedrijfsleven werd toen gedreven door mijn overtuigingen dat ik dan ‘geaccepteerd en waardering van anderen zou krijgen’. Echter, ik was niet goed in mijn werk en voelde me er zeer ongelukkig. Gelukkig doorzag ik uiteindelijk deze bubbel van ideeën waar ik in zat en koos definitief voor mijn passie; het coach- en trainingsvak en heb toen Light Your Fire opgericht.

Liane den Hartog is in 1991 begonnen met coachen en trainen. In 2003 heeft zij Light Your Fire opgericht. Liane is afgestudeerd in de Wijsbegeerte (drs. Bedrijfsethiek). Daarnaast heeft ze opleiding en ruime ervaring in personal coaching o.a. op basis van The Work door Byron Katie. Als je op deze pagina van mijn website bent beland, ben je op zoek naar een coach, trainer, of wil je wat meer over mij weten. Hieronder zal ik wat over mijzelf vertellen.

Mijn naam is Liane den Hartog zit sinds 1991 in het coach-vak. Ik heb mijn coach-praktijk Light Your Fire in 2003 opgericht en is gelokaliseerd aan de Oudezijds Achterburgwal 237 te Amsterdam. Ik was altijd een dromerig en filosofisch kind. Gedreven op zoek naar geluk was ik oneindig gefascineerd door Theologische- en levensvraagstukken.

Op mijn 12e begon ik met Transcendente Meditatie. En vanaf mijn 19e ben ik diverse coachopleidingen gaan volgen waar het zwaartepunt altijd lag op diverse Cognitieve Gedragstechnieken.

Vanaf mijn 19e begon ik met coachen en geven van trainingen. Coachen en Trainen zag ik in deze tijd nog als een hobby. Gewoon iets wat natuurlijk voor me voelde, ik leuk vond om te doen en mij goed ging. Ik kon toen nog niet bedenken dat je hier ook je ‘echte werk’ van kon maken.

Na mijn studie Wijsbegeerte, ben ik daarom als bedrijfsethica enkele jaren in het bedrijfsleven gaan werken zoals Heineken NV, Andersen, Ernst & Young. Mijn jobkeuze in het bedrijfsleven werd toen gedreven door mijn overtuigingen dat ik dan ‘geaccepteerd en waardering van anderen zou krijgen’. Echter, ik was niet goed in mijn werk en voelde me er ongelukkig. Gelukkig doorzag ik uiteindelijk deze bubbel van ideeën waar ik in zat en koos definitief voor mijn passie; het coach- en trainingsvak en heb toen Light Your Fire opgericht.