Waarom Liane den Hartog

Liane den Hartog is in 1991 begonnen met coachen en trainen. In 2003 heeft zij Light Your Fire opgericht. Liane is afgestudeerd in de Wijsbegeerte (drs. Bedrijfsethiek) aan de Katholieke Universiteit Brabant. Daarnaast heeft ze opleiding en ruime ervaring in personal coaching o.a. op basis van The Work door Byron Katie.

Wat klanten over haar zeggen:

Liane is een fantastische coach. Ze kan goed luisteren, analyseert, vraagt door en heeft veel kennis die ze op de juiste momenten inzet. Tijdens de coachingsgesprekken is er zeker ook veel gelachen en dat maakte het niet alleen een leerzaam, maar zeker ook een heel leuk traject. Ze heeft mij technieken geleerd waardoor ik zelf ook weer verder kan met het ontwikkelen van mezelf!
- Annelies Vette, Senior HR Manager WestlandUtrecht Bank

"Mijn doel was om te leren emoties in mijn leven (werk, relatie en gezin) terug te brengen tot aanvaardbare proporties. Die emoties zijn een terugkerend patroon in mijn leven. Ze kunnen zich heel erg vastzetten en dagenlang aanhouden. Ik heb daar last van.
Door de coaching met Liane kan ik vanaf een afstand kijken naar mijn gevoel/gedachten en dan tot de conclusie komen dat de werkelijkheid (vandaag) er wel eens heel anders uit kan zien dan dat ik (gisteren) voelde/dacht.
Vorige week was er een incident op mijn werk. Er was een aantal mensen bij betrokken. Het was aan mij om het op te lossen. Zonder dat ik er al te veel mee bezig ben geweest (qua emoties), is het me gelukt om het incident naar ieders tevredenheid op te lossen.

De coachingsgesprekken die ik met Liane heb gehad waren heel persoonlijk en voor mij ook emotioneel maar tegelijkertijd waren het zakelijke gesprekken. Ik klopte bij haar aan omdat ik iets wilde leren en door haar benadering -concreet en duidelijk- heeft ze me technieken geleerd zodat ik die zelf kan toepassen. En het werkt."
- Coachingstraject geschreven door Julia Weelde

Fotografie: Nanda Hagenaars
Fotografie: Nanda Hagenaars
Kantoor Liane Pgracht 1117 Mandje lucifers 1

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang GRATIS de werkbladen "Oordeel over je naaste" en "Een gedachte per keer" van The Work, zodat je zelf alvast aan de slag kunt.

Mag ik cookies plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.